Salgslederuddannelsen Advanced Sales Programme
Datoer for programmet:

Første modul: 9. - 12. maj 2016 IE Business School, Madrid
Andet modul: 6. - 7. september 2016 Jean-Claude Larreché,
IBC Innovationsfabrikken, Kolding

Som den eneste udbyder i Danmark tilbyder vi nu en international salgslederuddannelse, og vi er stolte over at have professorer fra IE Business School i Madrid samt professor Jean-Claude Larreché fra INSEAD og forfatter til bestseller bogen "Momentum Effect" som undervisere på programmet.

Professorerne bygger deres cases på virkelighedsnære virksomheder fra det private erhvervsliv og ikke kun ud fra en adademisk vinkel. 

Fokus på programmet er salgsstrategi og salgsledelse med fokus på eget lederskab og effektiv udnyttelse af salgsindsatsen.

Første modul lærer du hvordan man skaber teamperformance og hvordan du påvirker dine omgivelser gennem positiv salgspsykologi og salgsledelse. På andet modul bliver du undervist i salgsstrategi og hvordan du skaber vækst og efterfølgende fastholder din position - også kendt som Momentumeffekten.

Salgsorganisationen er ofte nøglen til en virksomheds succes. Det er ofte herfra, at forståelsen af og input fra markedet kommer og salget er altafgørende for virksomhedens succes. Derfor er det nødvendigt, at salgsorganisationen forstår at arbejde strategisk og med gennemslagskraft samt vigtige argumenter at kunne overbevise topledelsen og bestyrelsen.

Med Advanced Sales Programme får du som ansvarlig leder værktøjer inden for strategi, ledelse og salg. Værktøjer, der er altafgørende for salgsorganisationens succes. 

Læs også om vores Lederuddannelse

 

Salgslederuddannelsen er målrettet salgsledere, salgsdirektører og administrerende direktører, der ønsker den nyeste viden inden for salgsstrategi og personligt lederskab.